Diensten
Meer info?

0478 / 20 70 02
[email protected]
 1. Gerechtsdeskundige
  Vanaf 1 september 2012 kan Jurgen Lemmens optreden als gerechtsdeskundige. Gezien de jarenlange ervaring in de IT-branche en het met succes afwerken van de post universitaire opleiding "Gerechtelijk expert" ben ik er van overtuigd om u te helpen bij zowel gerechtelijke als niet-gerechtelijke expertises.
 2. Hard- en Software
  Als men al bijna 20 jaar in het vak zit kan men spreken van een gevestigde waarde. Mijn ervaring gedurende deze lange periode heeft er voor gezorgd dat er enkel met de meest betrouwbare partners gewerkt wordt.
 3. Ciel
  Al vanaf 2001 werkt Jurgen Lemmens (en later IFA bvba) samen met Ciel. Gezien mijn boekhoudkundige achtergrond en kennis van hard- en software ben ik de geknipte partner voor al uw Ciel-vragen.
 4. Automatisatie
  IFA bvba kan u helpen om een stapje verder te gaan dan het gebruik van de standaard Excel-tabellen en Word-documenten. Met behulp van Filemaker en een externe partner kunnen bedrijfsprocessen in een eenvoudig en gebruiksvriendelijk programma gegoten worden en garandeer ik u besparingen op korte en lange termijn.
VERZORG UW IT
Een gezonde IT zorgt voor een gezond bedrijf